Hirdetés

PlayStation Plus - változtatnak a júliusi játékokon, két igazán nagy durranás kerül a PES helyére

|

Az utolsó pillanatban vették ki a PES 2019-et és rakták be helyette a Quantic Dream zseniális játékait.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk a júliusi PlayStation Plus felhozatalról, az akkor információk szerint a Pro Evolution Soccer 2019-et és a Horizon Chase Turbót kapták volna meg az előfizetők ajándékba. Nos, változott a helyzet, a legutóbbi PES ugrott, és helyette rögtön két játékot is kapunk. 

Hirdetés

Nagyon örülhetnek a Quantic Dream munkásságát kedvelő játékosok, ugyanis a PES 2019 helyére egyrészt a tavaly megjelent Detroit: Become Human került, ráadásul rögtön a Digital Deluxe kiadással kedveskedett a Sony. Itt viszont még nincs vége az örömködésnek, ugyanis grátisz mellécsapták a Heavy Rain PS4-es verzióját, ami ugyebár a Detroit Deluxe változatának is része - ez a játék egyébként pontosan egy éve, 2018 júliusában már járt a PS Plus előfizetés mellé, de ha akkor esetleg nem volt aktív tagságotok, akkor most be tudjátok zsebelni. 

Egyelőre nem indokolta meg a Sony a cserét, de a focirajongókon kívül valószínűleg a legtöbben örülni fognak annak, hogy inkább mégis ezeket a játékokat kapjuk meg. Ti örültök a Detroitnak és a Heavy Rainnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)