Hirdetés

PlayStation Plus - keményen odatette magát a Sony az első hónapban, mikor csak két játékot ad

|

Ez a két cím viszont kétségtelenül a felső polcról került a kínálatba.

Hirdetés

Idén márciustól elkezdhetünk hozzászokni ahhoz, hogy a Sony kivezeti az előző generációt a havi ingyenes játékok frontjáról, magyarul a PlayStation Plus előfizetők mostantól fogva nem kapnak már PS3-as és PS Vitás játékokat, csak és kizárólag két darab PlayStation 4-es kedvencet. 

Hirdetés

Nos, az első ilyen hónap alapján úgy tűnik, a Sony a mennyiséget masszívan minőségre cserélte ezzel a húzással. Márciusban ugyanis egyrészt a Call of Duty: Modern Warfare Remastered landolhat az előfizetők kosarában, vagyis a 2007-es közkedvelt CoD epizód felújított változata, amit eredetileg csak a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt szerezhettünk be. A másik márciusi ajándék PS4-es játék pedig a 2016-os The Witness lesz. Jonathan Blow munkáját három éve mazur 99%-ra értékelte, így mondanunk sem kell, minőségi produktumról van szó.

Ti mennyire örültök ennek a két játéknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)