Hirdetés

PlayStation Plus - a decemberi ingyen játékokat kár lenne kihagyni

|

Na jó, az egyik átugorható, de a másikat muszáj kipróbálnotok.

Hirdetés

A nagy őszvégi hajtásban gyorsan elrepült a november, de vasárnappal belépünk az év utolsó hónapjába, ami azt is jelenti, hogy egy hét múlva érkeznek az idei utolsó PS Plus-os játékok. Ismét kettőt kapunk, ahogy azt már megszokhattuk, és most is érdemes lesz letölteni őket.

Hirdetés

Az érdekesebb a Titanfall 2, mellyel az volt a legnagyobb gond, hogy bedobták a Call of Duty: Infinite Warfare és a Battlefield 1 közé, egy multis FPS-ek szempontjából telített piacra. Pedig a Respawn Entertainment játéka multiban is remek élményt adott, de az egyjátékos kampány miatt érdemes játszani vele igazán, tényleg kiemelkedő.

A másik játék ebben a hónapban a Monster Energy Supercross - The Video Game lesz, ami egy nem kimondottan jó motoros játék, de a sportág kedvelői azért tegyenek vele egy próbát, hátha.

December 3-ig még a Nioh és az Outlast 2 húzható be, adjátok hozzá fiókotokhoz mindenképp, hátha egyszer rámentek valamelyikre egy unalmasabb időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)