Hirdetés

PlayStation Plus - íme a júniusi ingyenes kínálat

|

A Sony ezúttal kifejezetten jól csengő neveket leplezett le a PS Plus júniusi ajándékaként, így egy egészen friss sportjáték mellett egy indie sikerjáték is ingyen lehet a miénk PlayStation 4-en.

Hirdetés

Minden hónapban kényszeres összehasonlítás tárgya, milyen ingyenes játékokat kapnak az Xbox Live Gold és a PlayStation Plus előfizetői és ez valószínűleg nem lesz máshogy júniusban sem. Miután néhány napja kiderült, hogy a Microsoft oldalán a Goat Simulator és a The Crew viszi a prímet, a Sony is leleplezte, milyen címeket sikerült megszereznie ebben a hónapban.

A PlayStation 4-tulajokra egy kis kosarazás vár az NBA 2K16-ban, illetve a jelenleg a Tacomán dolgozó The Fullbright Company előző játéka, a Gone Home üti a markukat. Bár a kalandjátékot sokan nem szerették, legalább ennyien szórakoztak kiválóan a díjnyertes rejtély kibogozása közben.

Persze nem maradnak ki a szórásból a PS3-as játékosok sem, ők az Echocrome névre hallgató logikai játék mellett a Siren: Blood Curse című túlélő horror mind a 12 epizódját megkapják. A Vitán a PSP-ről átportolt God of War: Chains of Olympus és az AR-funkciókkal is bíró Little Deviants jár ingyen júniusban.

Mit szóltok a felhozatalhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)