Hirdetés

PlayStation Plus - kiszivárgott a februári kínálat

|

Most nem egy idő előtt felkerült trailer, hanem egy külföldi oldal árulta el nekünk, hogy milyen játékokkal játszhatnak ingyen az európai PS3, PS4 és PS Vita felhasználók. Mondanunk sem kell, megint ütős a kínálat.

Hirdetés

Bár most az Xbox Live-nak sem kell szégyenkeznie, az ingyenes Sleeping Dogs és a hamarosan ingyenessé váló Lara Croft and the Guardian of Light egyaránt kiváló címek, de februárra valami ütősebbet kell kitalálni, ha versenyezni akarnak a PlayStation Network ajánlatával.

A GamePointsNow látott egy listát, amin állítólag a PS Plus februári ajánlatai szerepeltek. Bár még ők sem merik biztosra mondani, az, hogy a listára az egyik US Store-ban januárban ingyenes játék is felkerült, bizakodásra ad okot. Februárban elvileg ezeket lehet majd letölteni ingyen a PlayStation Plus előfizetőknek:

PlayStation 4

Outlast

PlayStation 3

BioShock Infinite
Metro: Last Light

PlayStation Vita

Dynasty Warriors Next
Modnation Racers 

Az ehavi Don't Starve után tehát újabb indie cím jár a PS4 tulajoknak, akik feltehetően még most sem unatkoznak, de azért gyanús, hogy egy hónap alatt már végeztek az első körben vásárolt játékokkal.

Azt ugye tudjátok, hogy a PS Plus egy éves előfizetést most ajándékba kapjátok a GameStar Prémium előfizetéshez, részletekért katt ide. Tehát ha éppen egy BioShock Infinite, egy Metro: Last Light vagy egy PS4-es Outlast kellene, akkor velünk ez is sokkal könnyebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)