Hirdetés

Pár napig ingyen lehet multizni PlayStation 4-en

|

Ha már úgyis rengeteg multi-központú játék jelenik meg mostanában, a Sony rövid időre megnyitja a kapukat.

Hirdetés

Bár a PlayStation 3-on még azok is ingyen játszhattak online, akik nem fizettek elő a PlayStation Plusra, a PlayStation 4 esetében már csak az előfizetők számára él ez a lehetőség. A szervereket valamiből életben kell tartani. 

Hirdetés

A Call of Duty WWII, a Gran Turismo Sport, a FIFA 18 és a héten megjelenő Star Wars Battlefront II élvezeti értékén is sokat javít, ha az ember tudja online játszani. Hogy ebbe mindenki belekóstolhasson, november 15-én délelőtt 11 órától november 20-án délelőtt 11-ig szabad a pálya mindenki előtt PS4-en, világszerte. Semmit különöset nem kell csinálni, csak lépjetek be a PlayStation Network fiókotokkal, és indítsátok el a játékot, amivel játszani szeretnétek. A többi PlayStation Plus-os funkció, mint az ingyen játékok vagy a felhőbe mentés lehetősége, természetesen nem részei az akciónak.

Továbbra is él akciónk, melynek keretében jelentős kedvezménnyel juthattok PS Plus előfizetéshez és egy évnyi GameStar magazinhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)