Hirdetés

PlayStation Plus - nem csalódtunk a novemberi felhozatalban

|

Igaznak bizonyultak azok a kiszivárgott infók, amikről még október elején írtunk.

Hirdetés

Nem sokkal a Games with Gold kínálat után a Sony is megvillantotta, mire számíthatnak majd november folyamán a PlayStation Plus előfizetők. Ezzel beigazolódtak azok a feltevések, amelyekről mi is beszámoltunk október elején. 

Hirdetés

Persze akkor még csak a PS4-es játékokat láthattuk, most pedig az összes címre fény derült, de haladjunk szépen sorjában. PlayStation 4-re a Bulletstorm: Full Clip Edition és a Yakuza Kiwami érkezik, tehát két újrakevert játékról van szó. PlayStation 3-on a Jackbox Party Pack 2 és az Arkedo Series válik elérhetővé novemberben, a PS Vita tulajdonosok pedig a Burly Men At Sea-t és a Roundaboutot kapják meg - utóbbi két játék PlayStation 4-en is futtatható.

Adott a kérdés: mennyire vagytok megelégedve a kínálattal? Én személy szerint a Yakuza játékokat receptre írnám fel mindenkinek, úgyhogy nagyon örülök annak, hogy most még többen megismerkedhetnek a sorozattal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)