Hirdetés

PlayStation Plus decemberben - GTA, Grid 2 és Resogun ingyen

|

Decemberben sem panaszkodhatnak majd a PS Plus előfizetők. Az még hagyján, hogy kapnak egy kiváló versenyjátékot, de még Liberty City utcáin is szabadon garázdálkodhatnak.

Hirdetés

Ha már végeztél a Grand Theft Auto V-tel, de még örömmel rabolnál és élnéd a kemény csávók laza életét (netán megint eltűnt mindened a GTA Online-ban), akkor irány a PS Plus. Aki előfizetéssel rendelkezik rendelkezik, az egyebek mellettt a Grand Theft Auto: Liberty City Stories-zal játszhat.

A Sony megígérte, hogy nem fogunk unatkozni a PlayStation 4 megérkezésekor, így mindjárt két PS4 címet is bedobott az előfizetői csomagba. Elsőként itt a Resogun című shoot-em-up, amit főleg a retro játékok szerelmesei fognak értékelni (mellesleg a sajtó is zabálja). Ígéretesnek tűnik a Contrast is, ami egy ötletes noir stílusú platformer. Egy kislány képzeletbeli barátját kell alakítanunk, miközben fény derül a leányzó nem éppen makulátlan családi hátterére. Logikai fejtörők és remek hangulat jellemzi.

A PlayStation 3 tulajdonosok a Grid 2-nek és a Guacamelee! című platformernek örülhetnek a már említett GTA: Liberty City Stories mellett, míg a Vita tulajdonosoknak az egész szórakoztató Sonic and All-Stars Racing Transformed jut. Ezeket a címeket november 27-től tölthetitek, ha akkor még él az előfizetésetek. A PS4-es címekre 29-ig kell várnunk, de ez nekünk nem akkora probléma tekintve, hogy hozzánk a konzol is később érkezik.

Címkék: #autóverseny
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)