Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mik lesznek a szeptemberi PlayStation Plus játékok?

|

Egy erőteljesen kérdőjeles forrás arra enged következtetni, hogy a Sony szeptemberben igencsak megörvendezteti majd a PlayStation Plus felhasználókat. Már ha igaz a pletyka.

Hirdetés

Meglehetősen erős lett a PlayStation Plus augusztusi ingyenes játékfelhozatala (még bezsákolhatjátok őket), ezzel együtt azonban drágult az előfizetés is. Természetesen mi is annak örülnénk a legjobban, ha a Sony tartaná ezt a színvonalat,  és lehet, hogy valóban így is lesz. 

Hirdetés

Ha annyiszor kaptunk volna egy ezrest, ahányszor az "igazán lehetne az Infamous: Second Son a következő PS Plus játék" mondatot hallottuk, akkor már meg is tudnánk venni a Sucker Punch akciójátékát teljes áron, de lehet, hogy most tényleg bejön a kívánság. De ezt a feltételes módot nagybetűvel, kétszer aláhúzva értsétek. Felbukkant ugyanis egy kép a Hot UK Deals jóvoltából, amelyet állítólag a PlayStation Facebook oldal kiszivárgott hirdetéséről lőttek: ezen pedig nem más látható a szeptemberi kínálat részeként, mint az Infamous: Second Son és a Ubisoft varázslatos játéka, a Child of Light. Íme a kérdéses fotó: 

Mivel ezt az égvilágon semmi sem erősíti meg, ezért kezeljétek gyenge pletykaként, most már bármelyik pillanatban bejelentheti a Sony a hivatalos részleteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)