Hirdetés

PlayStation Portable 2 - hamarabb, mint hinnénk?

|

Sokkal közelebb vagyunk a PSP2 megjelenéséhez, mint gondoljuk - legalábbis erre utal két szakember profilja a LinkedIn rendszerben. Gyenge bizonyíték? Nem biztos…

Hirdetés

A Sony kézikonzolja nemrég töltötte be ötödik életévét, és bár idő közben többször is megújult (PSP-2000, PSP-3000, PSP GO), lassan megérik az idő egy teljesen új generáció kifejlesztésére. Régóta mennek már a találgatások, röpködnek a pletykák az interneten, lelkes grafikusok igen fantáziadús képeket rajzolgatnak a PSP2-ről, de a Sony boszorkánykonyhájából egyetlen hivatalos információ sem szivárgott ki. Még az is kérdéses, hogy okostelefon, vagy sima játékgép lesz-e. Az egyetlen dolog, amit tudni lehetett, hogy vadul készül az új kézikonzol... mert készülnie kell...

Most azonban kiderült, hogy az új kütyü sokkal közelebb áll az első hivatalos bejelentéshez, mint gondoljuk. Egy szemfüles amatőr a LinkedIn nevű üzleti kapcsolatépítő rendszerben lett figyelmes két szakember profiljára. Dominic Mason, a mobilokra szánt játékok, alkalmazások, flash programok fejlesztésével foglalkozó AtomFire vezetője a következőket írja cégéről: "Az AtomFire Productions játékokon és más interaktív szórakoztató projekteken dolgozik DS, DSi, Wii, PSP, PSP2, PlayStation Network, Xbox LIVE Arcade, WiiWare, iPhone és Windows platformokra." Hilke Muslim, a romániai székhelyű ProTV egyik munkatársának profilján egy hasonlóan beszédes információ látható: "casting assistant: PSP2", ahol a casting valószínűleg reklámokra vagy éppen játékokra utal.

Mindez persze távolról sem jelent hivatalos közlést, de elég komoly bizonyítéknak tűnik: ha egy eszközre már játékot fejlesztenek, és valaki már "castingot végez" (miért utálom ezt a szót?), akkor a fejlesztése valahol a végső szakaszánál járhat. Nem hiszitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)