Hirdetés

Playstation 3: A SOR!

|

A japánok egyébként is imádnak minden nagyobb cuccért sorba állni, úgyhogy várható volt, hogy a Playstation 3-ért igazi néphadsereg áll majd az üzletek előtt.

Hirdetés

Az első képek elő is kerültek a neten a sorban türelmesen álló japánokról. Szegények, sokan még nem sejtették, hogy többségük üres kézzel megy haza, ugyanis a Sony csak igen, igen kis példányszámban tudta ellátni a boltokat, úgyhogy a legtöbben már csak "PS3: elfogyott!" kiírást láthattak.
Ahogy Gyu reggel írta: az egész országban összesen 80.000 példányt lehetett kapni a tervezett 100.000 helyett. A legmeglepőbb, hogy Tokióban híres Akihabara negyedében mindössze 100-150 példány lehetett kapni, a kisebb játéküzletek pedig mindössze 1-2 példányhoz jutottak. Ha már Japánban is ennyire hiánycikk a PS3, mi lesz akkor velünk márciusban?
Phil Harrison, a Sony nagyfőnöke nem is hitegeti az amerikai és európai vásárlókat: "Mivel eredetileg azt ígértük, hogy Japán, USA és Európa egyszerre kapja majd meg a PS3-at, és abból sem lett semmi, úgyhogy én már nem akarok semmilyen dátumot sem megígérni, a 2007 márciusit meg aztán pláne nem..."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)