Hirdetés

Elindult a PlayStation nagy tavaszi leárazása, van mire költeni

|

Olcsóbban kapható a Modern Warfare, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Death Stranding is, de ez csak 3 a 439 ajánlat közül.

Hirdetés

Mostanában egyik durva leárazás váltja a másikat a PlayStation Store-ban. Ahogy véget ért a márciusi promóció, már el is startolt a Spring Sale első fázisa, melyben már most egy rakás kiváló játék található nagyon csábító áron - és április 15-én még több csatlakozik hozzájuk.

Hirdetés

Veszélyes terep a 6000 Ft alatti játékok kategóriája, ahol egyebek mellett a Resident Evil 2, a The Witcher 3, a The Division 2 és az A Plague Tale: Innocence is helyet kapott, de az újabb címek között ott a 8796 Ft-os FIFA 20, a 11990 Ft-ért megvásárolható Star Wars Jedi: Fallen Order és Death Stranding, vagy a 7490 Ft-os Mortal Kombat 11, melyhez egyébként a Kombat Pack is 60%-os kedvezménnyel váltható ki. A Days Gone, a God of War, a GRID, a Detroit: Become Human és a The Surge 2 ráadásul PlayStation Plus előfizetőknek még olcsóbb, mint egyébként. Az a legegyszerűbb, ha átböngészitek a kínálatot itt, vagy a PlayStation 4 megfelelő appjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)