Hirdetés

PlayStation VR - márciusban bemutatkozhat az Oculus Rift riválisa

|

A jövő hónapban megrendezésre kerülő GDC-n a Sony végre bemutathatja virtuális valóság szemüvegét, ami ha az Oculus Riftet nem is nyomja le, a Microsoftot hátrányba helyezheti.

Hirdetés

A CES-en már láthattunk egy fejre szerelhető kütyüt a Sonytól, de az egy 3D szemüveg volt, nem összekeverendő a PlayStation VR-rel.

Március 17-én kezdődik az idei GDC San Franciscóban, valószínűleg itt leplezik le az egyelőre PlayStation VR vagy Sony VR néven emlegetett kütyüt, ahogy azt egy „belsős forrás” megerősítette a Techradarnak. Az oldal képviselői állításuk szerint zárt ajtók mögött már ki is próbálták, és pozitív tapasztalataik voltak vele. „A minőség és a felbontás nagyon, nagyon jó. Az embereket biztosan lenyűgözi majd az, amit a Sony megalkotott.”

A GDC-t természetesen mi is figyelemmel kísérjük, ahogy bármi számunkra relevánsat jelentenek be, azonnal tudatjuk veletek.

Ti mit vártok el a szemüvegtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)