Hirdetés

PlayStation3 kiegészítő hűtés

|

Immáron a Sony konzoljához is megérkezett egy komolyabb kiegészítő levegőkeringető modul, ami jó szolgálatot tehet a belső hő gyári megoldáson túlmutató elvezetésére. Ugyanis bármennyire is előnye egy konzolnak, hogy „megveszem és működik”, mégis képes túlmelegedni, és olyankor a mókának – akárcsak PC-n – ilyenkor is vége szakad, legalább egy kis időre.

Hirdetés

Az Xbox360-ra már hűtőt adó Pelican most a másik nagyágyúra is elkészítette termékét, mely a konzol külsejével is harmonizál, és mind fekete-, mind krómborítással kapható. A gép tetejére illeszthető, 5 apró, hőmérséklet-vezérelt ventilátort tartalmazó kiegészítő várhatóan 30$-os áron debütál a jövő héten.
A játékosok egyelőre kétkedve fogadják: elég lehet a konzolt az oldalára fordítani, hogy a ventilátorok felülre kerüljenek. Az így keletkező, a forró levegő könnyebb mivolta által is erősített légáramlás javítja annyira a konzol hűtését, hogy többeknek megszűnt a túlmelegedés miatti leállás. És nem került egy fillérbe se.

Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)