Hirdetés

PlayStationt kapott egy férfi iraki fogsága alatt

|

Kisszínes: Műholdas TV, laptop és egy PlayStation is a rendelkezésére állt egy férfinak iraki fogsága alatt

Hirdetés

Peter Moore két és fél évet töltött az Islamic Shia Resistance szervezet fogságában Irakban, mikor is 2007 májusában négy testőrével együtt elrabolták Három emberét megölték, és a negyedik is valószínűleg halott. Ő viszont jól van. Még egy PlayStationt is kapott.


Persze nem azonnal. A fogság első két évében fogvatartói vele sem bántak kesztyűskézzel, de 2009 júniusától egyszerre minden megváltozott. Hirtelen háziőrizetbe került, ami egyet jelentett a lényegesen jobb elbánással és körülményekkel, valamint néhány valódi luxuscikkel, mint például a műholdas televízióval, egy laptoppal (internetkapcsolat nélkül) és egy PlayStationnel, derült ki a friss helyszíni tudósításból.

Moore egyébként jól van, és hamarosan hazatérhet Angliába. A történet komolyságát szem előtt tartva most azt kérdezem, hogy szerintetek mégis milyen játékokat kaphatott a PS mellé? Gondolom nem valami arabokat megszállós, gyilkolászós Modern Warfare-t. Mennyire volt kedve játszani egyáltalán? Bár azt nem említik, hogy pontosan melyik PS-t kapta az eddigi három közül. És miért nem Xbox 360-at kapott? Irakban nem az a menő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)