Hirdetés

A Microsoft pontot tesz a Microsoft pontok végére

|

A Live pontok, melyeket a Microsoft weboldalán, a „piactéren” és a Xbox marketplace-en lehetett értékes dolgokra váltani, megszűnnek a 2012-es év végére, írta egy nemhivatalos internetes forrás.

Hirdetés

A 2013-as évben a Microsoft nagy változtatásokra készül, talán ez is az új generációs konzol születéséhez vezető egyik fontos tényező.



A pontok, amiket az oldalon játékokra lehetett váltani, lecserélődnek egy hivatalosabb fizetőeszközre: a pénzre. Tehát a jövő évben mindenki, aki játékot, alkalmazást, programot és egyéb tartalmat akar vásárolni a webről, figyeljen a bankszámlájára.
Ezek a Live pontok pedig már az első XBox 360 megjelenése óta léteznek, ugyan fogalmunk sincs, hogy miért vonja be őket a cég, de ez is bizonyára valami nagy dolog kezdete lehet.



Optimizmusunk nem ismer határokat, ezért fogjuk fel pozitívan az esetet, a szülők örülhetnek; könnyen ellenőrizni tudják majd, hogy csemetéjük mennyi pénzt költ el különféle ilyen-olyan kiegészítőkre. Vagy épp örülhet a játékos, könnyű lesz a dolga, nem kell egy 400 pontból álló csomagot vennie, hogy ha meg akar vásárolni egy 100 pontba kerülő alkalmazást.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)