Hirdetés

Pletyka - Az EA megvásárolja az Angry Birds kiadóját

|

A világsikerű iPhone és Android játék kiadójára vetett szemet az EA

Hirdetés

Két nap alatt kétmillió alkalommal töltötték le Androidos készülékekre a korábban iPhone-on és iPadon már világsikert aratott (6,5 millió eladott példány) Angry Birds játékot. Nem meglepő tehát, hogy az Electronic Arts a pletykák szerint szemet vetett a kiadó Chillingóra.

A mobil alkalmazásokban is járatos EA a belsős információk szerint 80-200 millió dollárt is fizetne, és számolnia kell a Gameloft, Activision Blizzard, Dena és Microsoft felállású konkurenciával is, akik szintén érdeklődnek a cég iránt. Az App Store-ban 99 centbe kerülő, Androidon ingyenes Angry Birds-ben piros madarakkal kell a tojásrabló zöld disznókra lövöldözni, ami sokkal nagyobb móka, mint ami ennyiből átmegy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)