Hirdetés

Pletyka: Gran Turismo 6 a Playstation 4-re

|

Figyelembe véve, hogy a Sony zászlóshajójának számító cím eddig is csak PS-re jött, mindez nem olyan meglepő.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Gran Turismo hat fejlesztése folyamatban van, és azt is hogy még várni kell rá néhány évet. Ennek egyik oka, hogy a Polyphony jelenleg a Gran Turismo 5 update-re koncentrál, és abba fekteti szinte minden energiáját.

Mivel tavaly év vége felé évtizedes időintervallumot  hallhattunk a végleges játék megjelenésének időpontjáról, ezért érdekes, hogy szárnyra kelt a pletyka, miszerint Playstation 4-re fog érkezni a játék. Figyelembe véve, hogy az ötödik rész milyen lett, nem kétséges, hogy a folytatás még jobb lehet a megújult platformon, csak győzzük kivárni.

Ugyanakkor a jelenlegi konzolgeneráció élettartamát véve alapul, simán elképzelhető, hogy még 8-10 évet kell malmozni, mire a hatodik rész is a boltokba kerül. Ugyanakkor legalább nem lehet azt mondani, hogy félévente nyúzzák a bőrt a címről, minimális újítások mellett. (A képek az GT5-ből vannak.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)