Hirdetés

Pletykák a kövektező Xbox konzolról

|

Hivatalosan még meg sem mukkant a Microsoft következő konzoljáról, de egy MS nerd nevű blogger már tudja a tutit.

Hirdetés

Nyilván olyan bloggerről van szó, aki rendszeresen szivárogtatja az infót a Microsoft terveiről, készülő projektjeiről, de kéretik ezt nem komolyan venni, semmi garancia nincs rá, hogy nem csak pletykák, folyosói beszélgetések, találgatások adják az alapot.

MS nerd szerint az Xbox 720 "loop" kódnéven fut céges berkekben, állítólag a még be sem jelentett - egyes pletykák szerint 2014-re tervezett - Windows 9 alapú rendszer fut majd rajta. Sokkal kisebb lesz, mint a mostani Xbox 360, és várhatóan az ára is alacsonyabbra jön ki, mert a vállalat az olcsó gyártásra helyezi a hangsúlyt. A Kinectet szinte egészen biztosan támogatni fogja, sőt, kifejezetten az a cél, hogy az MS kamerás rendszerét tovább bővítsék, tökéletesítsék, emeljék az élményfaktort.

Maga a hardver a Zune HD-rendszerhez hasonló lesz, a fő processzor magjai külön-külön felelősek az összteljesítményért (textúrák, fizika, MI, hang, hálózat, kódolás stb.). Egyes értesülések szerint 2012-ben az E3-on már bemutatkozik a következő generációs Xbox, bár a Windows 9-es pletykákból kiindulva erősen kétséges, hogy 2014 előtt piacra kerülhetne - ez csak akkor lehet üzletileg meggondolt, ha biztos és zökkenőmentes a Kinect átmentése.

Ti mit gondoltok, milyen lesz a következő Xbox?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)