Hirdetés

Plexi mánia Sunbeam módra!

|

A plexiházak piaca korántsem büszkélkedhet megszámlálhatatlan modellel, így nincs túl sok választási lehetőség.

Hirdetés

A Sunbeam új háza nem igazán számít újdonságnak, viszont eddig nem nagyon lehetett beszerezi hazánkban, de most érkezett belőle egy kisebb mennyiség. Azok számára, akik vonzódnak a plexi házakhoz kitűnő opció lehet. A ház érdekessége, hogy 9 db 5,25"-os bővítő hely található az elején, így meghajtóink rendezgetésére jut elég hely. Emellett a gyártó a megfelelő szellőzés érdekében 3db 120mm-es kék LED-es ventilátort mellékel a házhoz.

 

 

Az Acrylic Case fel van szerelve egy ventilátor rögzítésre szolgáló sínnel is, melyben könnyedén a kellő magasságba helyezhetünk egy szélkeverőt, házunk közepén. A tervezők a vízhűtést preferáló vásárlókra is gondoltak, így 2db kivezetést is elhelyeztek a tápegység felfogatása mellett. A ház 460mm x 230mm x 470mm méretekkel rendelkezik, 7,3kg a súlya és két színben (víztiszta, UV kék) kapható. További infót az oldalunkon (ComputerMode) olvashattok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)