Hirdetés

Plusz költségek az EA online áruházában

|

Az Electronic Arts digitális disztribúciós rendszerén keresztül megvásárolt játékok két esztendő után elévülnek.

Hirdetés

A Steam rendszerén keresztül megvásárolt digitális médiák egyik üdvözítő előnye, hogy interneteléréssel rendelkező személyi számítógépen felhasználói fiókunk segítségével bárhol és bármikor letölthetjük. Nem egyszer, nem kétszer, hanem végtelenszer. Mindössze egyetlen alkalommal szükséges ráakaszkodnunk domborodó bankkártyánkra, képzeljük el milyen bosszantó lenne, ha minden újratöltésnél további díjakat számítana fel a Valve és megszabná megszerzett játékunk elévülési idejét. Nos, amennyiben az Electronic Arts online áruházából csipegetünk, abban az esetben összesen két éven keresztül férhetünk hozzá választott játékunkhoz. Hogy kihasználhassuk a vállalat által felkínált két esztendőt, ahhoz elengedhetetlen a 6.99 dolláros áron beszerezhető Extended Download Service megvásárlása. Az Electronic Arts üzletpolitikája egyáltalán nem számít újdonságnak, ugyanis június elején a Spore felhasználók értetlenkedve fogadták az Extended Download Service rendszerét. A hír pikantériáját a Steam-re felkerült EA szórakoztató termékek adják, mivel a digitális disztribúciós rendszer katalógusában már elérhető az EA játékok első hulláma, ezért melyik boldogtalan felhasználó áldozna plusz dollárokat kiszemelt játékára, ha ugyanazt máshol egyszeri díj befizetése mellett, úgymond „örökre" magáénak tudhatja?

eastore.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)