Hirdetés

Napi büntetés: összeverekedett három felnőtt férfi a Pokémon GO miatt

|

Egyikük 71 éves, de mit számít ez, amikor valaki megpróbálja elfoglalni a termedet?

Hirdetés

Egy 71 éves férfit és felnőtt fiát letartoztatták St. Louis városában, mert az utcán megtámadtak egy harmadik férfit. Az ok - szerintük az áldozat ellopta az egyik Pokémon GO termüket, majd egy Gatorade műanyagüveget vágott az autójukhoz.

Hirdetés

Az apuka, Robert Matteuzzi ezután utolérte a férfit, visszadobta annak arcába az üveget, majd a három ember dulakodásba kezdett. Egy szemtanú videóra is vett egy jelentet, és elküldte a St. Louis Post-Dispatch számára. Ebből kiderült, hogy az idősebb Matteuzzi lefogta az áldozatot, míg fia többször is megütötte annak fejét és arcát. Az áldozat szemsérülést szenvedett, eltört az egyik ujja, és több vágást szerzett az arcán.

Mateuzzit, és 31 éves fiát, Angelot letartóztatták, és testi sértés vádjával kell szembenézniük. Hiába, egy pokémon mesterrel nem lehet csak úgy kikezdeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)