Hirdetés

Pokémon GO - ma kezdődik a húsvéti esemény

|

Az új eventnek köszönhetően egy teljes héten át leárazások, megduplázott XP mennyiség és egyéb jóságok várják a játékosokat.

Hirdetés

A kezdeti hype után mára már jóval kevesebben játszanak a Pokémon GO-val, de még így is viszonylag stabil játékosbázisa van a Niantic játékának, ezért a fejlesztők igyekeznek új tartalmakkal ellátni az önjelölt Pokémon mestereket. Húsvét alkalmából is sok meglepetéssel készülnek.

Mától kezdve egészen április 20-ig tart a Pokémon GO Eggstravaganza névre keresztelt esemény, ami során a 2 km-es tojásokból olyan lények is kikelhetnek, amelyek amúgy nem szoktak, illetve dupla XP jár az elvégzett feladatokért.

Emellett több cukorkát kapunk a kikelt tojások után és féláron szerezhetünk be Lucky Egget, így mindenképp érdemes lesz visszanézni a játékba.

Ti játszotok még a Pokémon GO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)