Hirdetés

Pokémon Go - a Square Enix elkészítette a saját változatát

|

A Square Enix is belátta, hogy a Lara Croft Go és a Hitman Go után az egyetlen logikus lépés a Pokémon Go.

Hirdetés

A rendkívül ötletes Hitman Go és Lara Croft Go meglepően nagy sikert hozott a Square Enixnek mobil platformokon, szóval adja magát, hogy előbb-utóbb más ismert márkanevek is táblajátékká alakuljanak.

A világ jelenleg izgatottan várja, hogy végre mindenhol elérhetővé váljon a Pokémon GO, ezzel pedig a Square Enix sincs másképp. A csapat közzé is tett egy bejegyzést a Twitteren, ahol egy általuk készített Pokémon Go-t mutatnak éppen be, miközben az üzenetben finoman arra utalnak, az ő játékaik már mindenhol elérhetőek.

Persze azoknak sem teljes az öröm, akik már tudnak játszani a valódi Pokémon Go-val, persze ettől függetlenül TÁ-val már eléggé türelmetlenül kopogtatunk az asztalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)