Hirdetés

Nagyon trendi Oak professzor üdvözöl bennünket a Pokémon HOME alkalmazásban

|

Az öreg úgy döntött, hogy eljött a hosszú haj és a cyberpunk szemüveg ideje.

Hirdetés

Tekintve, hogy az öreg már '96 óta terelgeti a szerencsétlen Pokémon edzőket, megértjük, hogy leeresztette a haját. A mi drága jó Oak professzorunk úgy gondolta, hogy nyugdíjas éveire rókaprémet növeszt a fülei mögé, és egy szuperzöld napszemüveget is rátol az összeállításra. Ennyi kutatással és Pokémon gondozással töltött idő után, mi kérdés nélkül elengedjük ezt.

Hirdetés

Ami fontosabb, hogy Grand Oakra keresztelt mesterünk egy új szolgáltatás, a Pokémon HOME indulása alkalmával mutatkozott be. A GameFreak új alkalmazása lehetővé teszi, hogy abban tároljuk a Pokémon Sword és Shield, Pokémon Let's Go, Eevee és Pikachu és Pokémon GO szörnyeinket. Ha szeretnétek vinni a gyűjteményeteket (vagy csak egy-egy kiválasztott kedvenceteket) egyik játékból a másikba, akkor a Pokémon HOME-on keresztül ezt már bármikor megtehetitek.

A HOME ingyenes verziójával 30 Pokémont tárolhatunk, de ha hajlandóak vagyunk fizetni havi 3 dollárt (vagy évi 16-ot), akkor akár 6000 szörnyecskét is bepakolhatunk az új otthonba. Aki mobilon indítja el először az alkalmazást az választhat egy Bulbasaurt, egy Squirtle-t vagy egy Charmandert, aki pedig konzolon, az kap egy Pikachut. Jól fontoljátok meg, hogy mire van szükségetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)