Hirdetés

Pokémonos újdonságokkal készül a Nintendo csütörtökre

|

A Pokémon mesterek egy nagyjából 20 perces livestreamen követhetik, hogy milyen újdonságokkal készül számukra a Nintendo.

Hirdetés

A Pokémon Sword és Shield remek nyitást könyvelhetnek el, miután megszerezték a hangzatos leggyorsabban fogyó Nintendo Switch játék címet. A Nintendótól már megszokhattuk, hogy nem várnak mindenféle rendezvényekre, ha be szeretnének jelenteni valamit, márpedig a jelek szerint fontos Pokémon hírekkel készülnek a rajongóknak a héten.

Hirdetés

Január 9-én csütörtökön 15:30-kor kezdődik a Pokémon Direct, ami nevével sem árul zsákbamacskát, így az éppen aktuális Pokémon játékok újdonságai lesznek a közvetítés középpontjában. Elég valószínű, hogy kapunk néhány újdonságot a Sword és Shield játékokhoz, de a január a Pokémon GO szempontjából is mozgalmas, tehát akár erről is hallhatunk bővebben. Emellett a Facebookra is készült két kisebb spin-off, elképzelhető, hogy ezekhez is bejelentenek pár frissítést. A közvetítést itt követhetitek figyelemmel:

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a livestream teljes egészében a Pokémonok bűvkörében zajlik majd, tehát akik esetleg az Animal Crossing: New Horizonsról vagy a Xenoblade Chronicles: Definitive Editionről hallanának, azok elvárásaikat tartsák alacsonyan a csütörtöki Nintendo Direct alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)