Hirdetés

Megjelent a rajongói Pokémon játék

|

A Pokémon GO mánia közepette végre megjelent a kilenc éve készülő rajongói Pokémon játék.

Hirdetés

Manapság a zsebszörnyek leginkább a Pokémon GO kapcsán tépik az emberiség idegeit, de emlékezzünk vissza, hogy a sorozat elsősorban a felülnézetes szerepjátékok formájában vált emlékezetessé.

Majdnem 10 éve kezdődött el a Pokémon Uranium fejlesztése, ami igen érdekes rajongói alkotás. Stílusát tekintve a játék a sorozat klasszikus darabjait követi, azonban a srácok 150 egyedi pokémont találtak ki hozzá, melyek között helyett foglal egy teljesen új típus, a nukleáris pokémon.

A játék csak PC-re érhető el (érthető okokból), viszont támogatja az online csatákat és cserét is, szóval érdemes lehet kipróbálni. Csak abban reménykedünk, hogy ez a projekt nem jut majd a nemrég megjelent Metroid 2 remake sorsára. Ha szeretnétek tenni vele egy próbát, akkor itt tölthetitek le.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)