Hirdetés

Poker Heaven - Vasárnapi ingyenes versenyek a GameStar támogatásával

|

Játssz velünk és a GameStar közösségével most vasárnap a Poker Heaven ingyenes freeroll versenyén!

Hirdetés

Csakis a Holdon tölthette az utóbbi éveket az, akinek csak most tűnik fel a póker elképesztő népszerűsége. Az igazság az, hogy a GameStar csapatából is sokan hódolunk -online és személyesen egyaránt- ennek a szórakozási formának (vagy hívhatjuk még sportnak, az abszolút profiknál megélhetési lehetőségnek). Idejét láttuk hát annak, hogy az egyik legnagyobb nemzetközi játékszervezővel a Poker Heavennel közös pókerversenyeket indítsunk, csak Nektek!


Mostantól  kezdve minden vasárnap este 7-től $50 freeroll, csak a GameStar olvasóinak! Hogy részt vehess ezeken, a Poker Heaven oldalán egy villámgyors regisztrációt kell eszközölni, ami után nulla nevezési díjjal vehetsz részt vasárnapi $50 freeroll versenyeinken. A pókerpartikat az Instant Play Poker menüponton belül, a Többa. Verseny fül alatt a Freeroll ponton belül találod. A szupertitkos jelszó: idg123 Játssz velünk és hívd a barátaidat is! Várunk benneteket vasárnap!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)