Hirdetés

Poker Night at the Inventory - megjelenési dátum

|

A Telltale pókerjátéka végre megjelenési dátuomt kapott.

Hirdetés

Ígéretesnek tűnik a Steam-en megjelenő Poker Night at the Inventory című játék, melyben ismert játékbeli karakterekkel játszhatjuk a népszerű kártyajátékot.

A Poker Night at the Inventory november 22-én, azaz jövő hét hétfőn jelenik meg Steam-en, és mindössze 5 dollárt kérnek el érte. Az előrendelők azonban 4,5 dollárért juthatnak hozzá, emellett 25%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg bármelyik Telltale játékot, és kapnak egy pókersiltet, melyet a Team Fortress 2-ben viselhetnek magukon. Olyan karakterekkel szállhatunk szembe a játékban, mint a Heavy a Team Fortress 2-ből, StrongBad, Sam & Max és a Penny Arcade Tycho-ja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)