Hirdetés

Pokolian gyönyörű Diablo IV PC-vel támad az Nvidia

|

Lesz valahol a világban egy szerencsés győztes, aki majd hazaviheti ezt az elképesztő Lilith PC-t. Sanctuary anyja egy RTX 4080-at cipel a hátán.

Hirdetés

A Diablo IV őrület még mindig pörög a világban. Sokan még csak most kezdik befejezni a fősztori küldetéseit, miközben mások már meg is unták a grindot. Akármelyik tábort is erősíted, ezt a PC buildet te is értékelni fogod: az Nvidia összerakott egy elképesztő gépet, amit Lilith szobra tart egyben. Amellett, hogy a gépház lenyűgöző, a tartalmára sem lehet panaszunk.

A Lilith PC-ben egy Intel i9-13900K duruzsol, mellette pedig egy RTX 4080 gondoskodik a hibátlan játékteljesítményről. A Diablo IV-nek ennél jóval kevesebb erőforrásra van szüksége, szóval a PC leendő tulajdonosának nem lehet majd oka panaszra.

Hirdetés

Ezt a gépet ugyanis az Nvidia egy nyereményjátékhoz rakta össze, de sajnos van egy szépséghibája. A mutatós konfigurációt bárki megnyerheti, amennyiben az Egyesült Államok területén él. Mi tehát ebből most kimaradunk.

Ettől függetlenül nem tudjuk nem csodálni ezt gyönyörűséget, és arról ábrándozni, hogy milyen bámulatos dísze is lenne otthonunknak. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)