Hirdetés

Populous: The Beginning - Potom áron a GOG-on

|

Ha szeretnénk kicsit nosztalgiázni, akkor érdemes figyelni: a Populous című klasszikus Isten-szimulátor szinte ingyen beszerezhető!

Hirdetés

A Bullfrog 1989-ben kiadott Populous játéka műfajteremtőnek számít az isten-szimulátor stílusában és míg egyesek ekkor látták meg a napvilágot, addig a többiek már javában játszhatták a mindenhatót.

Jelen akciónk főszereplőjéig azonban nem teljesen tíz évet kell előreugornunk az időben, ugyanis a Bullfrog 1998-ban adta ki a Populous sorozat harmadik tagját, a The Beginning alcímmel ellátott fejezetet. A korábbi részekkel ellentétben a harmadik etapban nem isten képében tetszeleghetünk, hanem egy sámánéban, akivel irányíthatjuk a random törzsünket és megfélemlíthetjük ellenfeleinket. Érdemes megemlíteni, hogy a Populous: The Beginning volt a sorozat első 3D-s grafikával készülő tagja, mivel a fejlesztőknek 1998-ig kellett várniuk, hogy megfelelően kiforrott legyen a technika.

A játék most potom áron elérhető a GOG rendszerében: mindösszesen 5.99 dollárért kóstálják és a 314 MB méretű matéria kompatibilis a Windowx XP, Vista és Windows 7 (32 & 64 bit) rendszerekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)