Hirdetés

Pörgős előzetessel jelentették be a The Crew Motorfest megjelenési dátumát

|

Van egy remek hírünk a régi játékosoknak.

Hirdetés

Kiderült, hogy meddig kell várni a The Crew Motorfest megjelenésére, a játék gameplay anyagainak bemutatása mellett a 2023-as Ubisoft Forwardon lerántották a leplet a pontos dátumról is: egészen pontosan 2023. szeptember 14-ig kell várniuk azoknak, akik gumit akarnak majd égetni az aszfatlon a Motorfestben.

A játék megvásárolható lesz majd Gold és Ultimate kiadásban is, ha valaki ezen drágább opciók mellett dönt, akkor három napos early accesst is kap, vagyis kicsivel korábban ülhet be a virtuális volán mögé. Az előrendelők egy Toyota GR Supra 2021 LBWK Edition verdát kapnak meg ajándékba.

Hirdetés

Fontos azt is megjegyezni, hogy az első két The Crew játékban megszerzett autóinkat ingyen átemelhetjük majd az új részbe. Az új verdák között olyan gépszörnyek találhatók, mint a Lamborghini Revuelt, a Toyota Supra, a Hummer EV vagy a Porsche Taycan Turbo S.

Előszőr egy CGI videót kaptunk.

Ez pedig a gameplay lesz maga:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)