Hirdetés

Pornós zenével jelentkezik a levelup

|

Fekete Zsombor, a FixTV-n Levelup címen futó műsorával tegnap este többek között a Game Developers Fórumról jelentkezett, ahol ezúttal a GameStar TV-vel közösen készített interjúk egy részét mutatta be, remek pornós aláfestő zenékkel :)

Hirdetés

A tervek szerint a levelup következő adásában a magyar előadókkal készített interjúk is porondra kerülnek, ám addigra ha jól számolom már megjelenik a következő GameStar, amin szintén megtalálható lesz az összes beszélgetés, meg ilyesmi... No de addig is kattints ide és nézzetek. A műsorban egyébként a SakuraConról is jelentkezett Zsombor, amiről szintén beszámolunk majd a júniusi GSTV-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)