Hirdetés

Pornót találtak a Madden 07-ben

|

Kellemetlenül indult a karácsony egy laytoni kisfiú számára, aki nem várt meglepetéssel találkozott az ajándékok között.

Hirdetés

Kolton Mahoney egyike volt azon szerencsés embereknek, akik egy Xbox 360 konzollal és hozzá egy Madden 07 játékkal ünnepelhették a karácsonyt. Az első játék azonban balul sűlt el, mivel a lemezt betéve egy pornó kép jelent meg a játék helyett a televízió képernyőjén. Természetesen a szülők azonnal riadóztatták az összes jogvédő és gyerek védő szervezetet, hogy megtalálják a felelősöket. Az említett játék egyébként közel 5 millió példányban kelt el világ szerte és egyetlen ilyen panasz sem érkezett még, így valószínűsíthető, hogy egy rossz vicc áldozatául esett a családi karácsony.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)