Hirdetés

Port Royale 3 - Jövőre vitorlát bonthatunk

|

A valaha volt Ascaron újabb sorozatát támasztja fel a Kalypso Media a Patrizian után.

Hirdetés

2012 első negyedévét célozza meg a Kalypso Media kiadásában megjelenő Port Royale 3, ami nem csupán vadonatúj 3D motort kapott maga alá, hanem még konzolokra is ellátogat.



Az Ascaron veteránjaiból verbuválódott Gaming Minds új játéka 17. századi karibi térségbe kalauzol bennünket, ahol az angolok, a spanyolok, a franciák és a hollandok igyekeznek fennhatóságukat minél nagyobb területre kiterjeszteni. E nagyhatalmak hol egymással, hol pedig kalózokkal küzdenek, időnként pedig attól sem riadnak vissza, hogy saját céljukra, és a riválisok rovására vegyék igénybe tengeri rablók szolgáltatásait.
Célunk a Port Royale 3-ban nem más, mint a régió legnagyobb hatalmú személyévé válni, függetlenül attól, hogy becsületes kereskedőként, vagy becstelen brigantiként szeretnénk ezt elérni.



A játék kipróbálható lesz a GamesComon is, bár az még kérdéses, hogy a korai verzióban visszaköszön-e majd például a tervbe vett kompetitív többjátékos rész, vagy a városok szárazföldön, ill. tengerről történő lerohanása az elmaradhatatlan tengeri csaták mellett.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)