Hirdetés

Portal 2 Aperture reklámok - negyedik része

|

A Portal 2 Aperture reklámsorozatának utolsó részét mutatjuk most meg. Címe: Boots - azaz cipők.

Hirdetés

A Portal 2 Aperture reklámsorozat eddigi részei is igen viccesek/aranyosak voltak, az előző turretes részből kiszedett "Good Night" hang azóta is a Windowsom kilépés-hangja - ha más nem, akkor ennyi nálam is lesz a Portal 2-ből.

Ez a cipős reklám is nagyon jópofa, ahogy már megszokhattuk, vicces, ahogy az emberi értékek semminek tűnnek a drága felszerelés mellett - a Portal 2 mindenféleképpen nagyon jónak ígérkezik, legalábbis ha a játékra is annyi kreativitást használtak el, mint a reklámokra, akkor ez kétségtelenül az év egyik kimagasló címe lesz. Figyelem, megjelenés április 19-én, azaz egy hét múlva - lehet a pénztárcákat előkészíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)