Hirdetés

Portal 2: Destroyed Aperture - 20 új kihívással jön a rajongói kampány

|

Az évek óta készülő rajongói kiegészítés végre ismét életjelet adott magáról és ha minden jól megy, még idén megjelenhet, természetesen teljesen ingyen.

Hirdetés

A Portal 2 az előző generáció egyik legkiválóbb játéka volt a ravasz fejtörőkkel, zseniálisan megírt párbeszédekkel és mesterien megkomponált atmoszférával. A rajongók azóta is előszeretetettel gyártanak tartalmat a játékhoz, hamarosan pedig az egyik legnagyobb fan projekt láthat napvilágot.

Hirdetés

Még 2015-ben kezdődtek a Destroyed Aperture névre hallgató rajongói kampány munkálatai, melynek készítői egy több órás, öt fejezetből álló teljesen új sztorit ígérnek, amelyben több, mint 20 új rejtvénnyel küzdhetünk meg. Az előző két rész rajongóinak a történet alapfelállása valószínűleg nem tartogat majd újdonságot:

"A főszereplő David, aki az Aperture Science hetes számú létesítményében tér magához, miután azt szinte teljesen beborította a természet. A létesítmény központi magja tönkre ment, minden kommunikációs rendszerrel együtt, a természet által végzett pusztítás pedig minden túlélőt bezárt az épületbe. Ennek ellenére nincs veszve minden és van esély a menekülésre."

Képek is vannak, kattintásra nyílik a galéria, nézzétek végig:

A készítők szerint idén ősszel számíthatunk a mod megjelenésére, ami remélhetőleg ezúttal már tényleg összejön. Nektek hogy tetszik? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)