Hirdetés

Portal 2 - Kooperatív infók

|

Néhány érdekesség a Portal 2 kooperatív módjáról

Hirdetés

A Portal 2 egyik legnagyobb újításának, a várva várt kooperatív mód ígérkezik. Néhány infót kaptunk most erről.

A Portal 2 kooperatív módja teljesen elkülönül majd az egyjátékos kampánytól és olyan pályákat kap, amelyek kifejezetten két fő részére lettek tervezve. A játékosok nem az eddig ismert hősnőt, Chellt irányítják, hanem „halál" esetén folyamatosan respawnoló robotokat, ami sokkal életszerűbb marad a sokadik nekifutásra. A megfelelő csapatmunka érdekében a játékosok képesek lesznek továbbá különböző jeleket tenni a falakra, úgymint „ide lődd a portalt", vagy „állj ide" és hasonlók. A Portal 2 ezen része várhatóan sokkal bonyolultabb lesz az egyjátékos résznél, és nem csak azért, mert már négy portal működését kell összehangolni, hanem mert ennek megfelelően a pályák kialakítása is bonyolultabb és összetettebb lesz, nem is beszélve a játékosok között elengedhetetlen és világos kommunikáció fontosságáról. A Portal 2 megjelenése 2011-ben, PC-n, Xbox 360-on és PS3-on esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)