Hirdetés

Portal a Team Fortress 2-ben

|

Egy lelkes modder Aperture Science pályát készített a Team Fortress 2-höz.

Hirdetés

Végy 20 deka Team Fortress 2-t, egy csipetnyi energiagömböt, szórd meg pár szem portállal, süsd ki, majd piríts a tetejére egy szem GLaDOS-t!

A játékosoknak egy központi helyet kell megszerezniük mélyen a létesítményben, de ebben a másik csapat akadályoztatja őket - a portálok viszont segítségünkre lesznek. Sőt, az első rész egyik "főszereplője", GLaDOS is visszatér.

A pálya már elérhető, a 34MB-os csomagot innen tölthetitek le:

TF2Maps.net

A piros csapat a létesítmény előtt, egy heikopter-leszállópályán kezd, a kékek pedig GLaDOS termében ébrednek öntudatra. Cél a központi irányítás megszerzése, egy tesztkamra közepén. Néhány szobában a Portalból már ismert energiagömbök is ott lesznek, amelyek érintése ugyanúgy azonnali halált okoznak. A mod remekül néz ki, igényes munka - aki szereti a Portalt és a Team Fortress 2-t is, az mindenképp próbálja ki!

Néhány kép, melyek megkönnyíthetik a döntést:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)