Hirdetés

Portal: Még többet, de nem ugyanúgy!

|

Szerettétek a Portal-t? Szeretnétek még többet belőle? A Valve meghallgatta imáitokat, s gondoskodik utánpótlásról.

Hirdetés

Doug Lombardi, a Valve "arca" a Eurogamer-nek adott interjújában kifejtette, hogy nem az a kérdés, lesz-e új Portal, hanem az, hogy mikor és milyen formában valósul ez meg. Igazából többet szeretnének kihozni belőle néhány új fejtörőnél, ám mindez még a jövő zenéje, hiszen egyelőre csak ötletelnek.
A Half Life 2: Episod Three-vel kapcsolatban nem létezik konkrét megjelenési dátum, s Lombardi szerint inkább hónapokat, mint heteket kell várnunk még rá. (Erre fogadni mertünk volna.) Kicsi az esélye, hogy egy újabb Orange Box keretében lásson napvilágot, ám abban az esetben, ha más projektek vele egyidőben készülnének el, akkor mégiscsak megeshet.

 

 

portal.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)