Hirdetés

Postal 4, King Arthur: Knight's Tale, Mass Effect: Andromeda - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megünnepeljük az anyukákat, a munkát és még játékra is szakítunk időt.

Hirdetés

Senki sem mondhatja, hogy nem vagyunk hajlandóak áldozatot hozni az olvasóközönségünkért, Paca is azért játszik a Postal 4-gyel, hogy nektek már ne kelljen. Igaz, előtte még ő sem sejtette, hogy mire vállalkozik. Emellett formálódik egy másik teszt is, Szada tollából, ez utóbbi amúgy magyar vonatkozású.

A többiek ezalatt régi adósságokat törlesztenek, új világokat fedeznek fel, de arra is akad példa, hogy pár évvel korábbi élményeket igyekeznek ismét megtapasztani, hátha ezúttal máshogy csapódnak le.

Hirdetés

HP - Most már aztán tényleg be kell fejezni a Horizon Forbidden Westet, mert 55 óra után sem tartunk sehol, bekerült a kamrába, belepte a por, elkalandozott figyelmünk hátra hagyta korábbi kebelbarátját. Ilyenkor mindig nehéz felvenni a fonalat, de ennyivel tartozom ennek a csodálatos játéknak, még ha kicsit le is ült a nyílt világ a sok apró tennivaló miatt.

Paca - A héten, amikor időm engedte, a Postal 4-gyel kínoztam magam, de a hétvégére leginkább pihenést tervezek, talán befejezem végre a Guardians of the Galaxyt, új játékba egyelőre nem kezdek. Közben vissza-visszatérek a Nintendo Switch Sportshoz, kellenek az online módokkal kifarmolható sapkák meg emote-ok.

Csirke - Egyáltalán nem vagyok ügyes a Vampire: The Masquerade - Bloodhuntban, de ettől még kifejezetten élvezem. Kamaszként eléggé rá voltam kattanva az alapjául szolgáló szerepjátékra, illetve a középkori és modern regényekre is, ezeket a kellemes emlékeket idézi most fel a játék.

Gucs - Előző héten elkezdtem a The Elder Scrolls Online-t, ami gyakran olyan, mint egy sima, egyjátékos cucc, ez pedig kifejezetten tetszik, mert érdekes történeteket szőttek hozzá a készítők. Habár volt némi kuszaság a dologban, mert annyi kaland szakadt egyszerre a nyakamba, hogy nehéz volt eldönteni, melyikbe érdemes először belefogni. Aztán csak pályára állítottam a Dragonknightomat, és a hétvégén is szeretnék egy picit haladni a sztorival. Lövésem sincs, meddig tart ki a lelkesedés, de egyelőre tetszik a dolog. Érdekes, hogy TPS-ként jobban működik a játék, mint FPS-nézetben.

MattMadzz - Már épp meg akartam írni, hogy ezen a hétvégén is kizárólag FIFA, Forma 1 és LoL megy majd, ekkor azonban beesett egy e-mail. Sosem hittem volna, de úgy tűnik, hogy tényleg megtörténik. Van a Ubisoftnak egy saját Sea of Thieves-e, aminek végre valahára elindult a technikai tesztje, ami nagyon titkos, nagyon nem beszélhetek róla, úgyhogy ezzel fogom tölteni az időt, HA játszható. Amennyiben nem, maradnak a korábban említett játékok. Az RDR 2 és a Dying Light 2 sztorijával is már nagyon haladnék, 1-2 héten belül azonban végre újra RTX kártya duruzsol majd a gépemben, azokat a címeket már az új GPU-nak tartogatom.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Szada - Egy párhuzamos univerzum Szadája pörgeti tovább a Weird Westet. Egy másiké valószínűleg folytatja a Tiny Tina's Wonderlandset. Egy harmadik ránéz a Game Passba nemrég bekerült Bugsnax című őrültségre. A mi világunk Szadája azonban igyekszik a King Arthur: Knight's Tale minden részletét magába szívni, hogy a közeljövőben elmondhassa nektek a tapasztalatait. Mivel a magyar fejlesztésű játékoknál 90%-ban az az első kérdés, hogy van-e magyar felirat, így ezt már most leszögezhetem: igen, támogatott a magyar szöveg.

Zs - Néhány hónap kihagyással talán visszatérek a Call of Duty: Mobile-hoz, hogy kipróbáljam az új Sandstorm játékmódot és az új pályákat. A fűnyírás-kocsimosás kombó mellett megmaradó szabadidőm nagy részét viszont továbbra is a sorozatoknak szentelem. Most épp a WeCrashedet darálom az Apple TV+-on, de pénteken befutott az HBO Maxre A besúgó és a zseniális Tokyo Vice legújabb epizódja is. 

Kivi - Folytatom az NBA 2K22 MyTeamben a csapatom bővítését, néhány utolsó kihívást megcsinálok, hogy megszerezzem a szezon jutalmát, aztán kipróbálok pár tematikus összeállítást az online játékmódokban. Az Xbox Game Passba a FIFA 22 is megérkezett, ha marad időm, ott is lezavarok pár meccset - a kosár és a baseball után furcsa lesz több mint egy kimaradással visszatérni a sorozathoz.

Tonight - A héten végre ténylegesen megjelent a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, amely a klasszikus asztali szerepjátékot ötvözi a battle royale műfajjal és míg a kombináció elsőre furcsán hangzik, a gyakorlatban meglepően jól működik, így bizonyára le fogok nyomni benne néhány (vagy néhány tucat) kört.

Chava - Nemrég magam mögött hagytam a Tejutat, könnyes búcsút vettem Shepardtől és kompániájától, így már néhány órája az Androméda-galaxisban kalandozom Scott Ryder szerepében, azon fáradozva, hogy megkönnyítsem az új otthonra vágyó telepesek életét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)