Hirdetés

Potato Sack Reunion - 13 játék egy pakkban a Steamen

|

A Valve egy újabb szeretnivaló csomagot állított össze kiváló indie játékokból.

Hirdetés

A tavalyi Potato Sack csomag egy kiváló kezdeményezés volt, ugyanis amennyiben játszottunk a benne lévő játékokkal, megjelenés előtt juthattunk hozzá Portal 2-höz.

Hogy idén milyen extrával áll elő a Valve, az egyelőre titok, annyi azonban biztos, hogy 18.99 euórért a következő játékokhoz juthatunk hozzá:

1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) - PC
AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome - PC+Mac
Amnesia: The Dark Descent - PC+Mac
- AudioSurf - PC
- BIT.TRIP BEAT - PC+Mac
- Cogs - PC+Mac
- Defense Grid: The Awakeinng - PC
- Killing Floor - PC+Mac
- RUSH - PC+Mac
- Super Meat Boy - PC+Mac
- The Ball - PC
- The Wonderful End of the World - PC
- Toki Tori - PC+Mac

A játékok mindegyike féláron kapható, de egyenként megvásárolva még így is 67.87 eurót kellene költenünk. Akkor is érdemes megfontolni a Potato Sack Reunion csomag megvásárlását, ha valamennyi játékkal már rendelkezünk, ugyanis bármelyiket elajándékozhatjuk Steam felhasználói fiókkal rendelkező pajtásainknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)