Hirdetés

Olcsóbban is szerezhetünk hátsó gombokkal bíró Xbox One-kontrollert

|

A Microsoft saját megoldása és a Razer szemrevaló modellje után a PowerA nevű gyártó is olyan Xbox One-kontrollert készített, ami a hardcore gamereket célozza. Ráadásul olcsóbban.

Hirdetés

Akármilyen jól működik a modern konzolokon már megszokott kontroller-forma, nem mindenki elégszik meg ezzel, és úgy tűnik a legújabb divat a kontroller hátoldalán lévő gombok hahasználata lehet, ugyanis egy újabb gyártó ad ki egy Xbox One-kontrollert, amin nem csupán az eszköz előlapján és a homlokrészen találunk gombokat.

A legújabb versenyző ezen a piacon a PowerA, akik a Fusion Pro nevű modellt szánják azoknak a vásárlóiknak, akik Xbox One-kontrollerrel játszanak. Nem a négy gomb, ami nagyjából ott található, ahol az ujjaink végei szokta pihenni, lesz az egyetlen különlegessége a Fusion Pronak, ugyanis a szabványos kontrollernél is ergonomikusabb kialakítást és különleges analógkarokat is ígér a PowerA. Ezek mellett néhány, 255 különböző színkombinációra képes világító elem is helyet kapott a kontrolleren, és a ravasz esetén is beállíthatjuk, hogy rövidebb úton kelljen benyomnunk őket.

Ezzel a konkurenciához képest valamivel kevesebbet ajánl a frissen bejelentett kontroller, viszont cserébe sokkal alacsonyabb áron is hirdeti a gyártó, a Microsoft és a Razer modelljeinek 150 dolláros árcédulájával ellentétben csupán 80 dollárt, tehát nagyjából 22 ezer forintot kérnek érte. Ezért az alacsonyabb árért le kell mondanunk a vezeték nélküli csatlakozásból, de cserébe kábelből kapunk majdnem 3 méternyit.

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)