Hirdetés

Powerpuff Girls: Defenders of Townsville - Pindúr Pandúrok Steamen

|

Megjelenési dátumot kapott a Pindúr Pandúrok legújabb PC-s kalandozása.

Hirdetés

Cukor, só és minden mi jó! Genndy Tartakovsky egyik legismertebb animációs alkotása valószínűleg köztetek is nagy kedvenc az olyan hasonló időtálló alkotásai mellett, mint a Dexter Labóratóriuma vagy a Szamuráj Jack.

Ezúttal a játékosok képernyőin térnek vissza a lányok, ráadásul nem is olyan sokára. A Powerpuff Girls: Defenders of Townsville ugyanis jövő héten, március 14-én jelenik meg PC-re, Mac-re, és Linuxra is a Steamen keresztül. A játék főleg a régebbi Metroid és Castlevania féle felfedezős akció-kaland játékmenetre hajaz. Klasszikus és modern vizuális stílus között is váltogathatunk, a főhősöknek pedig az eredeti szinkronszínészek kölcsönzik majd a hangjukat.

Nektek hogy tetszik? Hozni fogja az eredeti sorozat hangulatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)