Hirdetés

Pozor! GSO leállás, kedd 10.00-14.00

|

Értesítjük a kedves Titeket, hogy kedden 10.00-14.00 között a GSO technikai kényszerszünetet tart.

Hirdetés

Mindenkit megkímélnénk a túlságosan technikai részletektől, ezért csak annyit mondanánk, hogy a GSO-t hajtó hörcsögkerék fokai közé az egyik hörcsögnek beszorult a lába, sírt is. A mentési munkálatokat (és pórul járt szőrmók pajtásunk rehabilitációját) holnap végezzük – hát ezért a technikai szünet. Tudjuk, ez szörnyű hír. Négy óra GSO nélkül egy kész örökkévalóság. Addig is ajánlanánk mindenkinek, hogy ha rátör a kommentelhetnék, papírra jegyzeteljen, majd hajtogasson belőle hajót és úsztassa le a Dunán. De a telefonkönyvből véletlenszerűen kiválasztott számokat is fel lehet hívni, hogy megmondjuk ismeretlen felebarátainknak, hogy mi a nem a mi játékúnk. Egyébként a leállás a videosite-ot – tv.gamestar.hu – nem érinti, úgyhogy itt a remek alkalom megnézni esetlegesen elmulasztott videóinkat.

A fennakadásért, a kényelmetlenségért, valamint az ezredforduló emberének általános meghasonlottságáért és metafizikai kríziséért ezúton is elnézést kérünk mindenkitől, méghozzá mélységesen.

cat
more animals

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)