Hirdetés

Pre-loadolható az Infernal Steamen

|

Az Infernal című angyal-pokol harca témájú TPS, ahol te a sátán ügynökét alakítod, mostantól pre-loadolható a Valve Steam rendszerén keresztül.

Hirdetés

A Steam-et egyébként mostanában egyre több játékgyártó használja ki, felismerve a benne rejlő lehetőségeket. Igazából a Steam kezd piacvezető lenni, olyan szolgáltatások mellett mint a Direct2Drive, ami például a Gamespy Networks-nek az erre szakosodott letöltőrendszere. Mindenesetre az Infernal már tölthető Steam-en, hisz az Eidos gondozásában jelenik meg, akik előtte már szerződést kötöttek a Valve-el a játékaik rendszeren történő árusításra. a Játék ára egyébként kb. nettó 40 dollár (kb. 7400 Ft), a vásárolni vágyók figyelmébe ajánlom viszont, hogy a Steam minden ország saját adókulcsát használja, így kb 20%-al többet fog levonni a végén a rendszer a magyarországi adók miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)