Hirdetés

Ingyen kipróbálható lesz a Predator: Hunting Grounds

|

Egy hétvége erejéig PS4-en és PC-n is beszállhatunk a ragadozó és a katonák csatájába.

Hirdetés

Egyelőre mérsékelten jöttünk izgalomba a kelleténél véresebb, ellenben nem kimondottan szép Predator: Hunting Groundstól, mely április 24-én jelenik meg PlayStation 4-re, és mint azt december óta tudjuk, az Epic Games Store-on keresztül PC-re is. A két platform játékosait a Sony összeengedi, és hogy a fejlesztő Illfonic megbizonyosodhasson arról, hogy minden rendben megy, egy hétvége erejéig megnyitja a kapukat.

Hirdetés

Igaz, ez nem most lesz: a próbaverziót március 27. délután 5 órától lehet majd tölteni, és március 29-éig mehet a játék. PlayStation 4-en PlayStation Plus előfizetés is kell hozzá, PC-n nyilván nincs ilyen követelmény.

A csapat a rendezvényeken gyűjtött visszajelzéseket összegezve igyekezett javítani mindenen, de azt nem részletezték, hogy pontosan mi változott, mióta utoljára próbálhatta a közönség.

Ellenben elmondták, hogy katonákként rengeteg ellenféllel kell majd szembenéznünk a ragadozón kívül is, miközben igyekszünk küldetésünket teljesíteni. Fontos lesz a hatékony együttműködés, mert a szintén egy játékos által irányított Predator bármikor lecsaphat.

Leleplezték egyébként a borítót is, szerintünk elég király lett:

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)