Hirdetés

Predators - Adrien Brody felveszi a harcot

|

Lerántották a leplet Antal Nimród új filmjének szereplőiről.

Hirdetés

2010. július 9-én mutatják be a mozik a Predators című filmet, amiben egy maroknyi zsoldos a Vadászok bolygóján próbál meg életben maradni.



A Robert Rodriguez felügyelete mellett készülő film szereplői közül a legnagyobb név egyértelműen a magyar felmenőkkel büszkélkedő Adrien Brody. A színész alapvetően független filmekben szokott szerepelni, de láthattuk már a King Kongban is, ám igazán maradandót Roman Polanski Zongoristájában alakított Wladyslaw Szpilmanként.
Brody erőteljesen lobbizott, hogy megkaphassa a szerepet, ennek érdekében hajlandó volt olyan szerződést aláírni, hogy szerepel majd az esetleges folytatásokban is.
Az általa megszemélyesítendő Royce lesz a főhős, egy laza, Steve McQueen típusú vezéregyéniség. A Pókember 3-ban feltűnt Topher Grace alakítja Edwint, akit mindenki ártalmatlan könyvmolynak nézne, pedig valójában az FBI körözési listájának az élén csücsül, mint a legrettegettebb sorozatgyilkos.

A veterán filmes Danny Trejo lesz Cuchillo, egy mexikói drogkartell verőlegénye. Sosem válik meg két kedvenc UZI géppisztolyától. A Legenda vagyokból ismert Alice Braga egy mesterlövészt alakít, míg a főként sorozatokban feltűnő Mahershalalhashbaz Ali egy Mombasa nevű fugara bőrébe bújik. A sierra-leonei halálbrigádok tagjaként bizonyára nem Shakespeare szonetteket fog szavalni.
A válogatott társaság tagjai között szerepel még Oleg Taktarov UFC harcos karaktere, Nikolai, a medveméretű orosz zsoldos, aki dögnehéz gépágyúval osztja az áldást, Stans (Walton Goggins) egy kopasz, tetovált sittes, valamint a Yakuza eltakarító embere, Hanso (Louis Ozawa Changchien).
Meg nem erősített források szerint a történet a Vadászok időközönként megrendezett tornáját eleveníti meg a mozivásznon. A nálunk jóval fejlettebb lények egy frakciója rendszeresen felkeresi planétánkat, begyűjti a legjobb prédákat (gyilkosok, katonák, stb.), majd a saját bolygóján szabadon ereszti őket, hogy kezdetét vegye a kíméletlen macska-egér játék. Ha minden igaz, hőseink itt legnagyobb meglepetésükre találkoznak egy amerikai katonával, aki már legyőzött egy Vadászt. Khmm... Dutch Shaeffer, khmm... Arnold Schwarzenegger... cameo?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)