Hirdetés

Predators trailer

|

Végre bepillantást nyerhetünk Antal Nimród és Robert Rodriguez közös produkciójába.

Hirdetés

Gyengébb pillanataimban ugyan hajlamos vagyok fogyaszthatónak titulálni a két AvP filmet (Tudom, tudom, szégyelljem magam!), de azt el kell ismernem, hogy sem az alienek, sem a predatorok rajongóit nem nyűgözték le az említett alkotások.



Míg az előbbi tábor továbbra is várja a Ridley Scott nevével fémjelzett Alien előzményt, addig az utóbbi csoportosulás idén nyáron újra kirándulást tehet egy vadászok uralta dzsungelbe. Mielőtt bárki is kritikával illetné a forgatóköny látszólagos logikai bakugrásait, nem árt megemlíteni, hogy Antal Nimród rendező és Robert Rodriguez producer szándéka nem egy folytatás, nem egy előzmény, még csak nem is egy remake elkészítése volt. A Hollywoodban ilyenkor használatos kifejezés a reboot, ami egy franchise számára az újrakezdést jelenti. Ez annyit tesz, hogy a Predators története elvileg nem kapcsolódik semmilyen formában a két korábbi Predator epizódhoz. Hogy miként lesz így bármi is a pletyka szintjén tervezett Schwarzenegger cameoból, arra magam is kíváncsi leszek. Vélhetően nem lesz semmi ilyesmi a filmben.



Az Adrian Brody vezette színészgárdához csatlakozott Laurence Fishburne is, aki a történet szerint jóval a vegyes társaság (tengerészgyalogos, zsoldos, mesterlövész, yakuza bérgyilkosa, sorozatgyilkos, stb.) érkezése előtt keveredett a predatorok által vadrezervátumként használt planétára. A többiek csakis akkor remélhetik, hogy néhány óránál tovább húzzák, ha képesek együttműködni, és megfogadják a ragadozók ellen hosszú ideje eredményesen küzdő Fisburne tanácsait. A veterán színész egyébként azután kapott szerepet a filmben, hogy olyan jól összebarátkozott a magyar rendezővel az Armored (A szállítmány) forgatásán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)