Hirdetés

Predators - Zöld utat kapott a folytatás

|

Antal Nimród és Robert Rodriguez feltámasztott ragadozói mind a kritikusokat, mind a nézőket meggyőzték.

Hirdetés

A világ többi pontján július 8-án kezdték vetíteni, de a hazai forgalmazó töketlenkedése miatt (Még hogy a foci-vb miatt nem nézték volna az emberek... na persze.) nálunk csak hetek múlva műsorra tűzendő alkotás 40 millióba került, de már 85 millió dollárt hozott.



A külföldi kritikusok többnyire pozitívan nyilatkoznak a filmről, s láthatóan a nézők is pozitívan állnak hozzá. Minden ragadozós filmet lenyom a Predators, csak az elsőt nem, amit valljuk be, ma már nehéz is lenne, hiszen időközben kultfilmmé vált. No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Robert Rodriguez producer az IGN munkatársainak megerősítette, hogy a stúdió folytatást akar.
"A stúdió azt mondta, csináljunk még párat. Milyen egyét ötleteid vannak?" - mesélte a filmes. "Ez olyan volt, mintha teszteltük volna a piacot ezzel a filmmel. Nem akartak túl sok ötletet felhasználni, hadd maradjon a másodikra is. Így láthattuk, mekkora a közönség étvágya, mert ezt követően érkezhet a nagyobb mozifilm. Új történetszál, új helyszín, új világ, s ezzel bármit lehet kezdeni."



Rodrigueznek már van ötlete a folytatást illetően, ám a következő lépés az lesz, hogy több írót von be, az alapokat különféle irányokba fejlesztik tovább, végül pedig kiválasztják a legígéretesebb anyagot. Ami a rendezést illeti, nem mondta, hogy vállalja, de azt se, hogy nem. "Nem is tudom" - nevet. "Szerintem túl sokan várnak arra, hogy leforgassam a Sin City 2-t."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)